FutureDecks

FutureDecks 1.5.1

Plaatjesdraaier met volautomatische mixfunctie

VOOR

  • Ruime selectie effecten
  • Automatisch mixen

TEGEN

  • Warrige interface

Goed
7

FutureDecks is een programma voor het mixen van platen. De software presenteert net als Ultramixer en Virtual DJ twee overzichten, waar je diverse effecten toepast op je tracks. Daarna draai je de gemixte nummers op feestjes of sla je ze op in eigen compilaties.

Het draaien van digitale plaatjes verloopt steeds gemakkelijker, dankzij professionele pakketten voor pc en Mac. FutureDecks biedt onder andere 'beat-matching', waarbij de software probeert de snelheid van twee muziekstukken aan te passen en te versmelten tot één geheel. Dit werkt niet altijd even fantastisch, waardoor je zelf ook vaak aan de knoppen moet draaien. Aangezien dat de hoofdactiviteit is van een deejay lijkt ons een beetje draaipret niet verkeerd.

Voor het toevoegen van effecten heeft FutureDecks onder andere de mogelijkheid om te scratchen, de snelheid van de muziek aan te passen (pitch) en de plaat achterstevoren af te spelen. Die effecten zijn leuk en aardig maar zitten verstopt in de drukke interface. Waar je bij software als MixPad mooie, heldere knoppen krijgt blijven deze uit op de FutureDecks. De combinatie van wit en grijs werkt niet helemaal lekker voor de ogen en wij hadden dan ook liever wat meer kleur of grotere knoppen gezien.

FutureDecks is een prima draaiprogramma, hoewel de interface niet fijn oogt. Voor beginners is het dan ook lastig wennen, maar ken je de weg bij dit soort software dan raden we het zeker aan. Doorgewinterde dj's klikken razendsnel door naar het professionele Virtual DJ.

Meeste downloads Audio voor mac

Meer
FutureDecks

Download

FutureDecks 1.5.1

Beoordelingen about FutureDecks